Правила

Освоени седишта конечни резултати: 25 април 2014 - 23:55, 5 минути
пред започнување на изборниот молк
ВМРО-ДПМНЕ 58
СДСМ 36
ДУИ 15
ДПА 7
клик за повеќе ›

Правилата се едноставни:

  • Победува оној кој ќе има најмногу точно пополнети парламентарни фотељи.
  • За учество се регистрирате преку својот Фејсбук профил. Од еден профил може да се испрати само една прогноза.
  • Ако не сакате, никој нема да може да ја види вашата парламентарна прогноза. Исто така, ни вие нема да можете да видите како гласал некој друг, доколку тој не сака да го подели својот тикет.
  • Ако ни текне нешто друго, ќе допишеме.

Не заборавајте, победникот освојува три уникатни подароци!

Важно:

Личните податоци му служат на системот за да води ред дека еден човек - еднаш гласал.